You are currently browsing TiDeS’s articles.

Check this out..

click on the Link

1.”We will do it” means “You will do it”

2.”You have done a great job” means “More work to be given to you”

3.”We are working on it” means “We have not yet started working on the
same”

4.”Tomorrow first thing in the morning” means “Its not getting done
“At least not tomorrow!”

5.”After discussion we will decide-I am very open to views” means “I
have already decided, I will tell you what to do”

6.”There was a slight miscommunication” means “We had actually lied”

7.”Lets call a meeting and discuss” means “I have no time now, will
talk later”

8.”We can always do it” means “We actually cannot do the same on time”

9.”We are on the right track but there needs to be a slight extension
of the deadline” means “The project is screwed up, we cannot deliver
on time.”

10.”We had slight differences of opinion “means “We had actually
fought”

11.”Make a list of the work that you do and let’s see how I can help
you” means “Anyway you have to find a way out no help from me”

12.”You should have told me earlier” means “Well even if you told me
earlier that would have made hardly any difference!”

13.”We need to find out the real reason” means “Well I will tell you
where your fault is”

14.”Well Family is important; your leave is always granted. Just
ensure that the work is not affected,” means, “Well you know…”

15.”We are a team,” means, “I am not the only one to be blamed”

16.”That’s actually a good question” means “I do not know anything
about it”

17.”All the Best” means “You are in trouble”

The World Trade Center in New York City (sometimes informally referred to as the WTC or the Twin Towers) was a complex of seven buildings in Lower Manhattan.

It describes the CMM process perfectly…

cmmlevel.jpg

image001.jpg

Look at where his bat, his feet and mainly the ball is !!!!!

Superb.. 56 slides..

 1. At the movies:
When you meet acquaintances/friends…
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?

Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus:
A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?

Answer:- No, not at all, I’m on local anesthesia…..why don’t you try again.

3. At a funeral:
One of the teary-eyed people ask…
Stupid Question:- Why, why him, of all people.

Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant:
When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the “Butter Paneer Masala” good??

Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occasionally also spit in it.

5. At a family get-together:
When some distant aunt meets you after years
Stupid Question:-Munna,Chickoo, you’ve become so big.

Answer:- Well you haven’t particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask…
Stupid Question:- Is the guy you’re marrying good?

Answer:- No,he’s a miserable wife-beating ,isensitive lout…it’s just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?

Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping…. you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?

Answer:- No, its autumn and I’m shedding……

9. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…
Stupid Question:- Tell me if it hurts?

Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks…
Stupid Question:- Oh, so you smoke.

Answer:-
Gosh, it’s a miracle …………it was a piece of chalk and now it’s in flames!!!

Something About Wives”
My wife dresses to kill. She also cooks the same way.
-Henny Youngman
————————————————-
My wife and I were happy for twenty years. Then we met.
-Rodney Dangerfield
————————————————-
A good wife always forgives her husband when she’s wrong.
-Milton Berle
————————————————-
I bought my wife a new car. She called and said, There was water in the carburetor.”
I asked her , “Where’s the car?”
She replied,”In the lake.”
-Henny Youngman
————————————————-
The secret of a happy marriage remains a secret.
-Henny Youngman
————————————————-
After a quarrel, a wife said to her husband, “You know, I was a fool when I married you.”
The husband replied, “Yes, dear, but I was in love and didn’t notice.”
————————————————
When a man steals your wife, there is no better revenge than to let him keep her.
————————————————
I haven’t spoken to my wife in 18 months – I don’t like to interrupt her.
————————————————
My girlfriend told me I should be more affectionate. So I got myself two girlfriends.
————————————————-
Read the rest of this entry »

tajmahal.jpg

chilled_beer.jpg

Add to Technorati Favorites


My blog is worth $4,516.32.

Categories

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.