REMOVING HER CLOTHES:
With her consent 12 Calories
Without her consent 2,187 Calories

OPENING HER BRA:
With both hands 8 Calories
With one hand 12 Calories
With your teeth 485 Calories

PUTTING ON A CONDOM:
With an erection 6 Calories
Without an erection 3,315 Calories

POSITIONS:
Missionary 12 Calories
69 lying down 78 Calories
69 standing up 812 Calories
Wheelbarrow 216 Calories
Doggy Style 326 Calories
Italian chandelier 2,912 Calories

ORGASMS:
Real 112 Calories
Fake 1,315 Calories

POST ORGASM:
Lying in bed hugging 18 Calories
Getting up immediately 36 Calories
Explaining why you got out of bed immediately 816 Calories

GETTING A SECOND ERECTION:
If you are:
20-29 years 36 Calories
30-39 years 80 Calories
40-49 years 124 Calories
50-59 years 1,972 Calories
60-69 years 7,916 Calories
70 and over Results are still pending

DRESSING AFTERWARD:
Calmly.. 32 Calories
In a hurry 98 Calories
With her father knocking at the door 5,218 Calories
With your wife knocking at the door 13,521 Calories

Results may vary!

THERE’S A LOT OF SADNESS IN THE WORLD
Right now, as you read this,
69 Million males are having SEX!
And you’re on the computer!!!

Inbox

Check this out..

click on the Link

1.”We will do it” means “You will do it”

2.”You have done a great job” means “More work to be given to you”

3.”We are working on it” means “We have not yet started working on the
same”

4.”Tomorrow first thing in the morning” means “Its not getting done
“At least not tomorrow!”

5.”After discussion we will decide-I am very open to views” means “I
have already decided, I will tell you what to do”

6.”There was a slight miscommunication” means “We had actually lied”

7.”Lets call a meeting and discuss” means “I have no time now, will
talk later”

8.”We can always do it” means “We actually cannot do the same on time”

9.”We are on the right track but there needs to be a slight extension
of the deadline” means “The project is screwed up, we cannot deliver
on time.”

10.”We had slight differences of opinion “means “We had actually
fought”

11.”Make a list of the work that you do and let’s see how I can help
you” means “Anyway you have to find a way out no help from me”

12.”You should have told me earlier” means “Well even if you told me
earlier that would have made hardly any difference!”

13.”We need to find out the real reason” means “Well I will tell you
where your fault is”

14.”Well Family is important; your leave is always granted. Just
ensure that the work is not affected,” means, “Well you know…”

15.”We are a team,” means, “I am not the only one to be blamed”

16.”That’s actually a good question” means “I do not know anything
about it”

17.”All the Best” means “You are in trouble”

Doctor Certified

Certified that Mr. /Miss _________________ , working in your organization, is suffering from ‘time-bound’ illness. Due to this, he will NOT be able to work more than 8 hours a day and 5 days a week. Any attempt to stretch beyond this timing will lead to severe health problems. The losses to the company due to medical reimbursements will be far more compared to the gains made by stretching beyond 8 hours.

It is also warned to keep my patient away from any kind of shocking news such as ” Come over weekend..”, ” Let’s work on holiday..”, ” Leave cannot be granted. .” etc. which can directly lead to heart strokes.

In view of the above, it is strongly recommended to adjust your deadlines in accordance with the convenience of my patient.

Sd/-

Dr. Impatient

Cyber Clinic

The World Trade Center in New York City (sometimes informally referred to as the WTC or the Twin Towers) was a complex of seven buildings in Lower Manhattan.

It describes the CMM process perfectly…

cmmlevel.jpg

image001.jpg

Look at where his bat, his feet and mainly the ball is !!!!!

Superb.. 56 slides..

 1. At the movies:
When you meet acquaintances/friends…
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?

Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus:
A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?

Answer:- No, not at all, I’m on local anesthesia…..why don’t you try again.

3. At a funeral:
One of the teary-eyed people ask…
Stupid Question:- Why, why him, of all people.

Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant:
When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the “Butter Paneer Masala” good??

Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occasionally also spit in it.

5. At a family get-together:
When some distant aunt meets you after years
Stupid Question:-Munna,Chickoo, you’ve become so big.

Answer:- Well you haven’t particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask…
Stupid Question:- Is the guy you’re marrying good?

Answer:- No,he’s a miserable wife-beating ,isensitive lout…it’s just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?

Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping…. you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?

Answer:- No, its autumn and I’m shedding……

9. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…
Stupid Question:- Tell me if it hurts?

Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks…
Stupid Question:- Oh, so you smoke.

Answer:-
Gosh, it’s a miracle …………it was a piece of chalk and now it’s in flames!!!

Add to Technorati Favorites


My blog is worth $4,516.32.

Categories

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.